top of page
Weddings

ONZE EXPERTISE

HUWELIJKSFEEST

Stretchtent

Tent

Op zoek naar een unieke locatie voor uw droomhuwelijk? Wat dacht je van een outdoor huwelijksfeest, in een luxetent helemaal aangepast aan jouw wensen?  
Je kan deze tent bij ons huren. Wij komen deze vervolgens voor het event opzetten en nadien afbreken. Een professioneel team staat klaar om de volledige opbouw en afbraak voor zijn rekening te nemen.  

Sailcloth tent, stretchtent, verhuur stretchtenten

Aankleding

Wil je niet alleen een tent huren, maar wens je ze ook verder aan te kleden? Wij kunnen een aantal partners aanraden die meubilair en decoratie voor hun rekening nemen zodanig dat u volledig ontzorgd bent.

Private Parties

FAMILIEFEEST

Huren tent voor babyshower

Van Babyborrel tot babyshower

Het eerste feest voor jouw baby is niet onbelangrijk. Schakel dus zeker onze hulp in bij de organisatie ervan. Enkel een tent huren of graag ook hulp bij de aankleding van het feest? Wat je vraag ook is, wij helpen hier graag bij.  

Huren tent voor verjaardagsfeest, communiefeest

Van Verjaardagsfeest tot communiefeest.

Lekker buitenspelen zonder dat het huis een rommeltje wordt? Organiseer je verjaardags- of communiefeest buiten in een van onze mooie tenten.  

stretchtent

Van gezellige winterbbq tot outdoor kerstfeest  

Gezellig met de familie buiten aftellen naar het nieuwe jaar? Een winterbbq of winterbrunch organiseren? Onze tenten kunnen ook dichtgemaakt en verwarmd worden zodat het weer geen rol meer speelt! Met onze tenten geef je bovendien die extra toets aan jouw feest en maak je het nog gezelliger!  

Corporate Events

BEDRIJFSFEEST

Huren stretchtent business event

Conferencies

Wil je graag uitblinken met je bedrijf of een bepaalde dienst/product in de kijker zetten? Onze tenten en toebehoren zorgen ervoor dat jouw conferentie onvergetelijk wordt. 

Huur hier jouw stretch of sailclothtent voor uw bedrijfsfeest

Corporate Parties

Wil je graag je werknemers in de watten leggen en verdienen zij net dat extraatje meer? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij hebben een assortiment aan stretch- en sailclothtenten ter beschikking.

Employee Fun Days

Ook bij elke teambuilding kunnen wij jouw ideale partner zijn. Of wat dacht je van een teambuilding met aansluitend bedrijfsfeest? 

bottom of page